Groep OB1

Welkom op de pagina van groep OB1 van juf Felicia.

Lezen

We zijn alweer gestart met school en wat hebben wij al veel gedaan en geleerd. Samen met Zoem de bij zijn we gestart in kern start van Veilig Leren Lezen, waarbij we de letters i, k, m, s hebben leren lezen en schrijven. Op onze letterborden hebben wij met deze letters de woorden ik, mik, sis, kim, sim, kik, mis kunnen maken en we hebben geleerd hoe we een zin moeten maken met deze woorden. Ik mis kim. Ik mis sim. Nu wij dit hebben geleerd kunnen wij gaan starten in kern 1 waar we nog veel meer letters en woorden gaan leren!

Rekenen

Met rekenen werken wij met Wereld in Getallen. We hebben in onze eerste weken geoefend met een getallenlijn, met getalbeelden en met meer en minder. Ook zijn wij door middel van Gynzy aan het joggen op cijfers. Tijdens het joggen noemen we cijfers op en moeten we allerlei opdrachtjes tussendoor doen, zoals bijvoorbeeld bukken voor de brug, springen als een kikker en draaien als een draaikolk.

Squla

In de klas maak ik regelmatig gebruik van Squla. Dit om tijdens de lessen differentiatie te creëren en zodat de kinderen een klein loopje hebben in de lessen door naar het bord te komen en het goede antwoord aan te tikken.

deze website is gerealiseerd door schoolwapps.nl