Groep BBMo

Welkom op de pagina van de groep van juf Moniek.

Nieuw

Er zijn twee nieuwe leerlingen in onze klas! Omdat er het hele jaar door nieuwe leerlingen worden aangemeld, is het soms nodig om leerlingen door te schuiven. Delano en Gabriëlle zijn bij ons in de klas gekomen. Gezellig!
    

Onze gymmeester Jeffrey heeft een nieuwe baan. Gelukkig konden we meteen een nieuwe gymmeester vinden: meester Joël! Hij heeft ons vandaag (4 februari) de eerste gymles gegeven. Daarbij mochten we slingeren in touwen, deden we een kat- en muisspel en deden we free run-oefeningen.
     

Wij krijgen 8 keer op donderdag een stagejuf in de klas: juf Antoinette. Juf Antoinette was al werkzaam binnen de stichting als maatschappelijk werkster maar wil nu graag voor de klas. Die extra handen in de klas zijn erg fijn, zo heeft juf afgelopen donderdag een groepje kinderen extra uitleg kunnen geven bij een les geschiedenis en ze zal binnenkort ook lessen geven.
 

Spreekbeurten

Charlotte en Sylvan vertellen graag iets over de spreekbeurten:

Op 30 januari heeft Sem zijn spreekbeurt gehouden over zijn vakantie. Het was een topspreekbeurt. En Fatima heeft ook op 30 januari haar spreekbeurt gehouden over haar familie en geloof, die was ook super. 6 februari heeft Thomas zijn spreekbeurt over karate. Pascal heeft ook op 6 februari zijn spreekbeurt over het Noorderkwartier. – van Charlotte en Sylvan.
   

Cito's

Gabriëlle en Ziggy vertellen graag iets over de cito’s:

Wij doen cito’s op onze school dat vinden wij best moeilijk. Van cito’s leren wij meer. We vinden het wel leuk, maar best wel lastig als je een hogere cito toets moet doen. En we vinden het wel leuk, maar ook niet leuk als het lastig is. – van Gabriëlle en Ziggy.
 

Aardrijkskunde

Pascal en Lisa vertellen graag iets over aardrijkskunde:

Met aardrijkskunde is het thema Noord-Europa. We hebben topo geleerd. We hebben geleerd over lava en magma. Juf Janna ging over IJsland zeggen of het leuk is. Van de week was de toets van aardrijkskunde. – van Pascal en Lisa.

deze website is gerealiseerd door schoolwapps.nl